Управління маркетинговою діяльністю підприємства сфери послуг - Мошковський Марк Олексійович (My University, 2023)
Метою даної кваліфікаційної роботи є вивчення та аналіз управління маркетинговою діяльністю підприємства "Нова пошта" на ринку експрес-доставки. Робота має на меті визначити основні проблеми та виклики, з якими стикається компанія, а також запропонувати рекомендації та розв'язання для покращення ефективності її маркетингових стратегій. Предметом дослідження є теоретичні засади управління маркетинговою діяльністю підприємства сфери послуг та практичні аспекти їх застосування у діяльності ТОВ «Нова Пошта». Об'єктом дослідження є процес управління маркетинговою діяльністю підприємства на ринку експрес-доставки. Охарактеризовано сутність, принципи та складові управління маркетинговою діяльністю підприємства; розкрито особливості управління маркетинговою діяльністю підприємства на ринку експрес-доставки; надано маркетингову характеристику ринку експрес-доставки та визначити місце на ньому ТОВ «Нова Пошта»; оцінено ефективність управління маркетинговою діяльністю в ТОВ «Нова Пошта»; розроблено рекомендації щодо формування маркетингової стратегії ТОВ «Нова Пошта»;
Keywords: маркетингова діяльність; Нова пошта; ринок експрес-доставки; сфера послуг