The metalogenetical specialization of metasomatites formations in the Middle Predniprovie block of the Ukrainian shield - Рузіна, М.; Бєстужев, А.; Жильцова, І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2004)
Data are given about ore-bearing of metasomatites in the Middle Predniprovie geoblock of the Ukrainian shield.

Наведено дані відносно рудоносності метасоматитів Середньопридніпровского блока Українського щита.
Металогенічна спеціалізація метасоматичних формацій Середньопридніпровського блока Українського щита