Застосування технології RFID для автоматизації парковок торговельно-розважальних центрів - Жихарєв Ілля (My University, 2021)
В ході виконання дипломної роботи було виконано аналіз наявних на ринку рішень, перегляд проектів та досвіду, розроблено робочий прототип який виконує функції, вироблено алгоритми роботи системи, розглянуто технологію RFID. Розроблена система представляє основний функціонал, який потрібен у сучасній системі за допомогою розроблених алгоритмів. Розробка прототипу та алгоритмів була виконана у відповідності з задачами, що потрібно вирішувати. Було розроблено власноруч і описано, алгоритми наступних систем: індикації вільних місць,пропуск за допомогою RFID,онлайн моніторинг та збір статистики на веб – сервер,інформування водіїв,пошук авто. Наступним кроком після розробки було виконано практичну реалізацію та написання програмного коду.