Судова практика вирішення спорів щодо захисту прав на торговельні марки - Мишловська Соломія Олегівна (My University, 2022)
У роботі, шляхом аналізу наукових джерел та судової практики, досліджено основні проблеми, що виникають при судовому розгляді справ про захист прав на торговельну марку в Україні. Крім цього, проаналізовано законодавство та судову практику ЄС у цій сфері. В результаті проведеного дослідження сформульовано пропозиції можливих способів удосконалення національного законодавства щодо торговельних марок зокрема, та інтелектуальної власності загалом.