Ландшафтна ГІС як результат ландшафтознавчого прикладного дослідження адміністративного району: методичні аспекти - Голубцов, О. Г.; Путренко, В. В.; Чехній, В. М.; Фаріон, Ю. М. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
Розглянуто зміст і структуру ландшафтної ГІС, визначено основні етапи її створення. Показано роль ландшафтної ГІС у прикладних ландшафтознавчих дослідженнях на рівні адміністративного району.

Рассмотрено содержание и структуру ландшафтной ГИС, определены основные этапы ее создания. Показана роль ландшафтной ГИС в прикладных ландшафтоведческих исследованиях на уровне административного района.

The content and structure of a landscape GIS are considered. The main stages of its development are defined. The role of landscape GIS in applied landscape research on administrative district level is shown.
Ландшафтная ГИС как результат ландшафтоведческого прикладного исследования административного района: методические аспекты
Landscape GIS as a result of applied landscape research of administrative district: methodological aspects