Елементи створення візуального складника журнальних видань - Ворона, А. Г. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
У статті аналізуються графічні елементи, які використовуються під час формування візуального складника журнальних видань. Розкриваються функції та властивості цих елементів, а також специфіка їх поєднання на журнальній сторінці в процесі композиційно-графічного моделювання.

This article analyzes the graphic elements used in formation of visual component of magazine’ periodicals. It is defined the functions and properties of these elements and also the specifics of their combination on the journal page in the process of compositional and graphical modeling.
The elements of creation of visual component of magazine’ periodicals
Keywords: візуальний складник журналів; дизайн журнальних видань; композиційно-графічна модель журналів; visual component of magazines; design magazine editions; compositional and graphic model of magazines