Використання засобів ігровізації у процесі навчання географії: теоретико-методичні та прикладні аспекти - Данилевський, Анатолій (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Метою дослідження є аналіз використання засобів ігровізації у процесі навчання географії. Об’єкт дослідження – засоби ігровізації навчання. Предмет – використання засобів ігровізації у процесі навчання географії.
Keywords: навчання географії; ігровізації навчання