Моніторинг Carp Edema Virus в рибогосподарських підприємствах центральної частини України - Морозюк, Еліна Миколаївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Метою цієї роботи є моніторинг Carp Edema Virus (CEV) в рибогосподарських підприємствах центральної частини України. Для досягнення цієї мети були використані методи діагностики на основі полімеразної ланцюгової реакції та аналіз даних.
Keywords: вірус віспи коропа; віруси; Carp Edema Virus