Інвестиційний клімат Чорногорії в сфері туризму - Хільчевська, І.Г.; Григор’єва, В.І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
Аналізуються основні фактори привабливості та ефективності капіталовкладень в туристичний сектор Чорногорії, а також можливі ризики та об’єктивні обмежувачі подальшого господарського розвитку країни.

The article analyzes the main factors of attractiveness and effectiveness of investments in Montenegro's tourism industry, and the possible risk factors and objective constraints to the country's development.
Investment climate in Montenegro's tourism industry
Keywords: сфера послуг; туризм; інвестиції; інвестиційна політика; services; tourism; investment; investment policy