Текстовий контент як об’єкт роботи редактора сайту - Дем’янова, А. О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
Досліджено сутність контенту як нового типу тексту. Визначено основні типи текстового контенту українського сегменту інтернету та особливості роботи редактора над ними.

The nature of content as a new type of text is explored. The main types of text content of Ukrainian segment of the Internet and specifics of editor's work with them are determined.
Text content as an object of editor's work
Keywords: редактор; редагування; контент; сайт; веб-сайт; інтернет; Веб; WWW; editor; editing; content; site; website; Internet; Web; WWW