Амортизаційна політика корпорації - Луценко Павло Миколайович (My University, 2023)
Метою магістерської роботи є визначити поняття амортизаційна політика, дослідити приклад підприємства з успішною амортизаційною політикою, продемонструвати залежність між амортизаційною політикою та видом діяльності підприємства та виробити план дій щодо зміни амортизаційної політики в умовах кризи. Предметом дослідження є комплекс теоретичних і методичних питань процесу нарахування амортизації та формування амортизаційної політики корпорації. Наукова новизна полягає в тому, що на основі реального підприємства було визначено взаємозв’язок між амортизаційною політикою та видом діяльності підприємства, а також був розроблений механізм зміни амортизаційної політики в умовах кризи.
Keywords: корпоративні фінанси; амортизаційна політика; корпорація