Фінансування інфраструктурних проєктів в Україні - Загоруйко Валентина Сергіївна (My University, 2023)
Метою даної роботи є розкриття сутності та ролі інфраструктурних проєктів в глобальній світовій економіці та в економіці України, виокремлення проблем та практичних рекомендацій для української економіки щодо розвитку та розширення системи фінансування інфраструктурних проєктів. Об’єктом дослідження є проблеми фінансування інфраструктурних проєктів в Україні, у той час як предметом дослідження виступає сукупність економічних відносин, що виникають в процесі фінансування інфраструктурних проєктів. Наукова новизна полягає в розробці стратегічного інструментарію мінімізації негативних наслідків для фінансування інфраструктурних проєктів та розробка інструментів механізму державної підтримки інвестування в інфраструктурні проєкти в Україні в період воєнного часу.
Keywords: корпоративні фінанси; фінансування інфраструктурних проєктів