Зв"язок самотності та ПТСР демобілізованих військових - Богдан Олександра Юріївна (My University, 2021)
У дипломній роботі здійснено теоретико-емпіричне узагальнення результатів дослідження післятравматичного розладу особистості та взаємозв"язоку розладу з глибиною відчуття самотності та наявністю соціальної підтримки. Визначено теоретичні складові таких понять як посттравматичний стресовий розлад та самотність.Досліджено взаємозв"язок між проявами психопатологічної симптоматики при ПТСР та відчуттям людиною самотності.