Сутність та особливості досягнення ЦСР 8 в Україні на тлі світових та європейських процесів - Корчагін Григорій Вадимович (My University, 2021)
Магістерська робота присвячена активному поширенню сталого розвитку на прикладі Української молоді в активному залученню ЦСР 8, а також дослідження стану сталого розвитку, його перспектив та стратегію розвитку. Крім того, робити акцент на восьмій ЦСР як на важливій і перспективній стратегії розвитку молоді, або суспільства в цілому. Отже, виникає необхідність для детального вивчення даного питання альтернатив та аналізу, чому і присвячена магістерська робота.