Розробка інструменту для програмування мовою С++ із використанням голосового введення користувача - Геворгян Артем (My University, 2022)
В рамках виконаної роботи розроблено систему, яка дозволяє користувачу керувати текстовим редактором за допомогою голосу. Було використано поточний рівень розвитку можливостей для розпізнавання голосу. Також виконано інтеграцію із бібліотекою Clang/LLVM для роботи із синтаксичним деревом вихідного коду мовою С++.