Статус жінки у традиційному патріархальному суспільстві на матеріалі роману Міраль ат-Тахаві “Намет” - Юхнович Олеся (My University, 2023)
У даній роботі вперше на вітчизняному рівні розглянуто проблематику роману «Намет» Міраль ат-Тахаві.