Презентація як засіб донесення інформації. Тема 1 - Зелінська, Анастасія Андріївна (My University, 2020)
Дидактичні матеріали підготовано відповідно до навчальної програми з дисципліни «Технологія презентації», для студентів 3 курсу спеціальності 061 Журналістика.
Keywords: презентація