Корпоративні угрупування в функціональній структурі господарства Японії - Курнакова, А. Ю.; Яценко, Б. П. (My University, 2026)
Розглянуто типологію корпоративних угрупувань у функціональній структурі економіки Японії та місце корпорацій в сучасному корпоративному комплексі Японії.

Рассмотрена типология корпоративных групп в функциональной структуре экономики Японии и место корпораций в современном корпоративном комплексе Японии.

The typology of corporate groups in the functional structure of Japanese economy and role of corporations in operation of modern corporate complex of Japan are analyzed.
Keywords: типологія корпоративних угрупувань, функціональна структура економіки; типология корпоративных групп, функциональная структура экономики; typology of corporate groups, functional structure of economy