Прикладна економетрика: навчально-методичний комплекс для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньо-наукової програми «Економіка та економічна політика» освітнього ступеня «Магістр» - Ганна, Харламова; Наумова, Марія Олександрівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
Запропонований навчально-методичний комплекс розроблений на основі досвіду викладання дисципліни «Прикладна економетрика» викладачами кафедри економічної кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка з урахуванням новітніх трендів економічної науки, сучасних інформаційних технологій та зростаючих вимог щодо конкурентоздатності фахівців з економіки, здатних здійснювати ефективну аналітичну та науково-дослідну діяльність.
Keywords: економетрика; прикладна економетрика