Conceptual bases of macro prudential of supervision and regulation of insurance activities - Залєтов, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
У статті розглянуто особливості макропруденційного нагляду та регулювання, визначені основні проблеми його реалізації для регулювання вітчизняного ринку страхових послуг, розглянуто процес реалізації концепції макропруде- нційного нагляду та регулювання.

The substantive provisions of macro prudential supervision and adjusting, certain basic problems of his realization for adjusting of domestic market of bank services and the process of realization of conception of macro prudential supervision and adjusting is considered, are considered in thе article.
Концептуальні засади макропруденційного нагляду та регулювання страхової діяльності
Keywords: страховий ринок; макропруденційній нагляд і регулювання; макропруденційна політика; страховик.; insurance market; macro prudential supervision and adjusting; macro prudential policy; insurer.