Цифровий маркетинг в туризмі: міжнародний досвід та імплементація в Україні - Степаненко Яна Андріївна (My University, 2023)
Досліджено становлення цифрового маркетингу в туризму на прикладі міжнародного досвіду. Вивчено за допомогою яких інструментів і напрямків це здійснюється. Проведено аналіз умов для розвитку діджитал-маркетингу і його імплементація в український туристичний бізнес.