Вплив традиційних засобів масової інформації на електоральні пріоритети виборців - Кононова Валентина (My University, 2021)
У кваліфікаційній роботі з’ясовано місце та роль традиційних засобів масової інформації у виборчому процесі та визначено особливості їх впливу на електоральні пріоритети виборців.