Розвиток ділового туризму в світі - Малиновська, О. Ю.; Третяков, О. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Розглянуто особливості розвитку ділового туризму у світі та в Україні. Висвітлено історичні передумови розвитку ділового туризму та особливості організації ділових поїздок. Виявлено поняття, основні форми, проблеми і перспективи розвитку ділового туризму.

Рассмотрены особенности развития делового туризму в мире и в Украине. Проанализированы исторические предпосылки развития делового туризма и особенности организации деловых поездок. Выявлены понятия, основные формы, проблемы и перспективы развития делового туризма.

There were looked out the peculiarities of development of MICE-tourism. It was analyzed the historical conditions of development of MICE-tourism and peculiarities in organization of business travels. There were looked out the definitions, forms, problems and perspectives of development of MICE-tourism.
Keywords: діловий туризм; ділова поїздка; бізнес туризм; деловой туризм; деловая поездка; бизнес туризм; business tourism; MICE-tourism