Оцінкa режиму тумaноутворення нaд рaйоном AМСЦ «Київ» в сучaсний період - Бездушна Ганна Дмитрівна (My University, 2023)
У даній дипломній роботі визначено погодні умови, які спричиняють різні типи туману над аеродромом Київ/Жуляни, та проаналізовано різні методи прогнозування туману.