Розробка та втілення концепції мультимедійного лонгріду про українські фактчекерські організації - Маркова Мирослава (My University, 2021)
Мета роботи — оцінити рівень протидії фейкам та дезінформації в українському сегменті соціальних мереж та інших медіа, який забезпечують фактчекінгові організації, та створити мультимедійний лонгрід на цю тему. Зокрема проаналізувати, які ресурси залучають ці організації, які медіапродукти виробляють та яку аудиторію їм вдається охопити. Провідна мета — популяризувати українські фактчекінгові організації, щоб розширити їхню аудиторію.