Лінгвістичні параметри медійного іміджу Володимира Зеленського та Бориса Джонсона - Філіппова Дар’я (My University, 2023)
У ході бакалаврської роботи досліджено параметри медійного образу Володимира Зеленського та Бориса Джонсона з метою розкриття їхніх комунікативних стратегій, а також виявлення специфіки їхнього політичного стилю. Об'єктом дослідження є медійний образ Володимира Зеленського та Бориса Джонсона, мовні стратегії та комунікативні прийоми, які використовують ці політичні діячі для формування свого іміджу в медіа Предмет дослідження роботи є лінгвістичні параметри, що визначають та впливають на медійний імідж політичних лідерів Володимира Зеленського та Бориса Джонсона. Адже параметри медійного іміджу політичних діячів викликають все більший інтерес у сучасному політичному контексті. У зв'язку зі зростанням ролі медіа в політиці, аналіз та розуміння мовних стратегій та методів комунікації, які використовують політики, стає надзвичайно важливим.