J. Schumpeter Innovation Theory: Contemporary Approach to Economic Ideas - Жилінська, Оксана Іванівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
Розкрито значення новаторських підходів Й. Шумпетера у конструюванні пізнавального інструментарію дослідження проблем економічного розвитку з позицій становлення методологічних засад некласичної та постнекласичної науки.

The author expanded the meaning of J. Shumpeter innovative approaches in the designing of cognitive tools of researching the economic development problems from the standpoint of becoming the methodological principles of nonclassical and postnonclassical science.
Інноваційна теорія Й. Шумпетера: сучасне звучання економічних ідей
Keywords: економічний розвиток; інновації; підприємець-новатор; інноваційна теорія; глобальний інноваційний індекс; economic development; innovations; entrepreneur-innovator; innovation theory; Global Innovation Index