Основні аспекти промоції міста Львова - Завадовський, Т. Б. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Мета роботи є визначення маркетингу та промоції міста Львова, його сучасних засобів маркетингу, маркетингового планування, опитування туристів з питань промоції м. Львова, визначення впливу маркетингу та промоції міста для розвитку туризму, а також рекомендацій, практичних механізмів реалізації, концепції оптимізації, підвищення ефективності їх діяльності.

Целью работы является определение маркетинга и промоции города Львова, его современных средств маркетинга, маркетингового планирования, опрос туристов по вопросам промоции Львова, определение влияния маркетинга и промоции города для развития туризма, а также рекомендаций, практических механизмов реализации, концепции оптимизации, повышения эффективности их деятельности.

The aim of the article is the research of marketing and promotion of L’viv, marketing planning, tourist inquiry on city promotion, analysis of city marketing and promotion and their influence on tourism development, working out of recommendations, practical mechanisms of realization and realization concept of marketing.
Keywords: промоція м. Львова; маркетинг; реклама туристичного продукту; туристичні послуги