Борис Джонсон як письменник і політик - Гнатюк Крістіна Миколаївна (My University, 2021)
Об’єктом дослідження виступає лінгвістичний профайл Бориса Джонсона. Предметом дослідження є реалізація лінгвістичного профайла політика на лексичному, граматичному, стилістичному та прагматичному рівнях, а також дискурсивні особливості реалізації стратегій комунікативної поведінки. Комплексно та всебічно досліджено реалізації мовної особистості Б. Джонсона на лексичному, граматичному, стилістичному рівнях у встановлений проміжок часу, а також у встановленні індивідуальних рис, що впливають на вибір тих чи інших способів вираження власної думки та донесення інформації до аудиторії.
Keywords: мовні комунікації; Борис Джонс