Фразеосемантичне поле родинних стосунків у сучасній перській мові - Нєізвєстна Вікторія Ігорівна (My University, 2023)
У магістерській роботі проаналізовано фразеологізми та лексеми, пов'язані з родинними стосунками у сучасній перській мові, а також їхню семантику та вживання в різних контекстах.