Залучення до туризму музеїв Волинської області: розробка концепції віртуального музею - Загура Ольга Петрівна (My University, 2021)
Питання про те, яке місце займає сучасний музей у туризмі залишається недостатньо дослідженим. Ще менш розглянутим є значення музею в туризмі на конкретних прикладах. Волинська область має значний потенціал з використання музейних закладів у туристичній діяльності. Тож дослідження стану та перспектив залучення волинських музеїв в туризм, а також використання при цьому віртуальних музеїв є актуальним та своєчасним.