Коробко В. І. Телевізійна документалістика як екранне видовище. Рецензія на дисертацію - Бессараб, Анастасія (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2022)
Review of the dissertation Korobko V. I. "Television Documentary as a screen spectacle " for the degree of Doctor of Philosophy, defended at the Taras Shevchenko National University of Kyiv.

Рецензія на дисертацію Коробко В. І. «Телевізійна документалістика як екранне видовище» на здобуття наукового ступеня доктора філософії, захищену в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.
Keywords: television documentary; scientific novelty; practical significance; телевізійна документалістика; наукова новизна; практичне значення