Цифровізації діяльності органів представницької влади як засіб запобігання політичної корупції - Случинський Євген Олександрович (My University, 2024)
Досліджено вплив цифровізації на діяльність органів представницької влади як ефективного засобу запобігання політичної корупції.
Keywords: політична корупція; органи державної влади; цифровізація