FORMATION OF PROFESSIONAL AND PERSONAL LEVEL OF PSYCHOLOGY TEACHER - Перепелюк, Т. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2019)
Different aspects of formation and development of professional skills of professor, his individuality during professional activity, self-education and self-development are examined in the article. Key words: professor of psychology, professional capabilities, skills, personal qualities.

Розглянуто різні аспекти формування й розвитку професійних умінь і навичок особистості викладача психології, його індивідуальності в процесі професійної діяльності, самоосвіти та саморозвитку. Ключові слова: викладач психології, професійні здібності, уміння, навички, особистісні якості.
ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ОСОБИСТІСНОГО РІВНЯ ВИКЛАДАЧА ПСИХОЛОГІЇ