Безбар’єрний туризм як складова післявоєнного відновлення та євроінтеграції України - Сахненко, Дар’я Андріївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
Обґрунтування ролі безбар’єрного туризму як інструменту післявоєнного відновлення та євроінтеграції України, а також розроблення практичних рекомендацій щодо його розвитку на основі аналізу вітчизняного стану та європейських практик.
Keywords: післявоєнні відновлення; Безбар’єрний туризм; туризм