Стандартизація та експресивність інфраструктури речень у мові мас-медіа - Кобзар, Я. Л. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2004)
У статті розглянуто інфраструктуру речень мови мас-медіа у логічному поєднанні стандартів та експресивних засобів. Звернуто увагу на такі прийоми представлення джерела інформації: цитування, підрядні частини складнопідрядних з'ясувальних речень, вставні та вставлені конструкції.
Keywords: мова мас-медіа; інфраструктура речення; прийоми цитування