Book Review: Eric Kandel «The disordered mind: What unusual brains tell us about ourselves» - Литвин, Сергій (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
Book Review: Eric Kandel «The disordered mind: What unusual brains tell us about ourselves»

Огляд книги Еріка Канделя «Розладнана психіка. Що може розповісти про нас незвичайний мозок»
Огляд книги Еріка Канделя «Розладнана психіка. Що може розповісти про нас незвичайний мозок»
Keywords: Ерік Кандель; Розладнана психіка. Що може розповісти про нас незвичайний мозок; Eric Kandel; The disordered mind: What unusual brains tell us about ourselves