MODELING OF THE RELIEF INFLUENCE ON THE RESULTS OF HIGH-PRECISION MAGNETOMETRIC SURVEY - ХОМЕНКО, Р. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007)
The character and intensity of magnetic field components caused by relief of the area of micromagnetic survey are analysed in the article applying magnetic modeling method. The algorithms and computer software for calculation of the effects from magnetoactive objects with composite form is described.

В роботі методом моделювання аналізуються характер та величини складових магнітного поля, обумовлених рел'єфом ділянки детальних магнітометричних вимірювань. Описані алгоритм та комп'ютерна програма розрахунку ефектів від магнітоактивних об'єктів складної конфігурації.
МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ РЕЛЬЄФУ МІСЦЕВОСТІ НА РЕЗУЛЬТАТИ ДЕТАЛЬНИХ МАГНІТОМЕТРИЧНИХ ВИМІРЮВАНЬ