Organization and activity of research departments in Ukraine in 1920s - Тарнавська С. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
The article examines the оrganization and activity of research departments in Ukraine in the 1920s, focusing on the training of scientific and scientific-pedagogical personnel.

У статті розглядається процес організації та діяльності науково-дослідних кафедр в Україні в 1920-ті роки, зосереджується увага на підготовці наукових та науково-педагогічних кадрів.
Організація та діяльність науково-дослідних кафедр в Україні в 1920-ті роки