Використання нових технологій в управлінні персоналом підприємства - Харькова Дар’я Володимирівна (My University, 2022)
Робота присвячена актуальній темі дослідження інноваційних аспектів в управлінні персоналом та шляхів підвищення його інноваційності. На основі узагальнення теоретико-методологічних підходів показана сутність нових технологій та надана характеристика сучасного досвіду використання інновацій в управлінні персоналом. Дослідження інноваційних аспектів ТОВ «ВНА Трейд» показало, що в організації є проблема визначення готовності працівників до виконання обов'язків та відсутність нематеріального стимулювання праці в організації. На основі аналізу діяльності ТОВ «ВНА Трейд» розроблені рекомендації з оновлення системи управління персоналом за рахунок вдосконалення кадрових документів та створення стратегії на основі внутрішніх переваг. Показано, що саме дані заходи дозволять підвищити інноваційність управління персоналом і як результат - збільшити виручку, приріст прибутку від продажів.