Взаємодія громадянського суспільства і політичних інститутів у процесі сучасного державотворення - Кулікова, Єлизавета Миколаївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Магістерське дослідження присвячене розробці системи заходів, орієнтованих на підвищення ефективності механізмів взаємодії громадянського суспільства, політичних інститутів з органами публічної влади. Мета дослідження–теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо взаємодії громадянського суспільства і політичних інститутів у процесі сучасного державотворення. Об’єкт дослідження–суспільні відносини у сфері взаємодії інститутів держави з інститутами громадянського суспільства. Предмет дослідження–взаємодія громадянського суспільства і політичних інститутів у процесі сучасного державотворення.
Keywords: Публічна влада; громадянське суспільство; громадська експертиза; міжсекторальне партнерство