Створення робочих діагностичних методик для генотипування за поліморфізмами генів ACE1 I/D (RS4646994) ТА ZNF469 SNP (RS9938149) асоційованих з мультифакторними захворюваннями людини - Дзьобак Андрій Володимирович (My University, 2022)
У даній роботі з використанням методів молекулярної технології та біоінформатики було розроблено робочо діагностичні методики з генотипування поліморфізмів типу I/D на прикладі rs4646994 гена АСЕ1 та SNP на прикладі rs9938149 гена ZNF469. Для цього було отримано колекцію зразків ДНК з використанням фенол-хлороформного методу екстракції.