Формування бази даних сільськогосподарських угідь за матеріалами ДЗЗ - Ноєва Тетяна Володимирівна (My University, 2021)
Проаналізовано законодавчу основу сільськогосподарських угідь. Наведено відображення сільськогосподарських угідь на картах. Ключові слова: сільськогосподарські угіддя, бази даних, супутникові знімки.