Дослідження фотовольтаїчних властивостей комірок шаруватого типу на основі спряжених полімерів і поліметинових барвників - Поліщук Євгеній Ігорович (My University, 2022)
У ході роботи розглянуто методи виготовлення зразків напівпровідникових структур з архітектурою фотовольтаїчних елементів з комірками шаруватого типу на основі провідних полімерів та поліметинових барвників. Проведено квантово-хімічні розрахунки енергій молекулярних орбіталей мероцианінових барвників під час їхньої взаємодії з коолігофеновим полімером. Грунтуючись на цих розрахунках, було знайдено оптимальний барвник для його подальшого використання у зв’язці з двома іншими полімерами.