Конкурентна стратегія українських виробників електромеханічного обладнання на ринках Азербайджану - Глотов Руслан Валентинович (My University, 2022)
У роботі було розглянуто сутність поняття " конкурентна стратегія" . Були виділені основні типи конкурентних стратегій : стратегія зниження собівартості, стратегія диференціації. стратегія фокусування, стратегія розробки нової продукції, стратегія розширення ринку. Досліджено стратегічні форми виходу на міжнародні ринки : франчайзинг, експорт, пряме інвестування, спільна підприємницька діяльність.