Управління проєктом розробки та впровадження автоматизованого сервісу fashion-помічника - Дронь Дмитро Віталійович (My University, 2022)
В рамках даної роботи було розглянуто процес планування проекту розробки та впровадження сервісу fashion-помiчника, а саме опрацьовано процеси планування часу, вартості та обсягу робіт проекту за допомогою програмного середовища Microsoft Project.