Ігрові завдання у курсі української мови як іноземної - Максименко, Алла Володимирівна (Видавництво Фенікс, 2020)
Посібник містить теоретичне обґрунтування використання ігрових прийомів у процесі навчання української мови як іноземної та практичні поради щодо їх застосування у навчальному процесі.
Keywords: інновація; інновація освіти; інноваційна освіта