"Exploring Aesthetic Practices Conference". Сonference review, University of Jyväskylä, Finland, 23–25.10.2025 - Буцикіна, Євгенія Олександрівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Overview of the conference "Exploring Aesthetic Practices", which took place from October 23 to 25, 2024 at the Department of Art Education, Faculty of Humanities and Social Sciences, Jyväskylä University of Applied Sciences.

Огляд конференції «Дослідження естетичних практик», яка відбулася з 23 по 25 жовтня 2024 року на кафедрі художньої освіти факультету гуманітарних та соціальних наук Університету прикладних наук Ювяскюля.
Огляд конференції "Exploring Aesthetic Practices Conference", Університет прикладних наук Ювяскюля, м. Ювяскюля, Фінляндія, 23–25.10.2025
Keywords: Огляд конференції