In axiological search of good and evil (book review on Andrii Morozov "Evil: metaphysical and theological dimensions") - Рогожа, Марія Михайлівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2022)
From Friedrich Nietzsche, the distinction between philosophers and philosophical laborers is drawn in philosophical circles.

Починаючи з Фрідріха Ніцше, у філософських колах проводиться розмежування між філософами та філософськими робітниками.
В аксіологічних пошуках добра і зла (Рецензія на монографію А. Ю. Морозова "Зло: Метафізичні та богословські виміри")
Keywords: добро; зло