Розробка рекомендацій щодо оптимізації процесів з інформаційної безпеки невеликих підприємств - Андрущенко Єлизавета Олексіївна (My University, 2022)
В роботі були розроблені комплексні заходи щодо підвищення захищеності комерційної інформації він несанкціонованого втручання. Була проведена оцінка загроз, в ході якої були виявлені і класифіковані всі актуальні загрози безпеці згідно моделі загроз. Було вирішено ряд актуальних завдань по організації політики безпеки. Проведено підбір інженерно-технічних засобів, за підсумком якого був запропонований міжмережевий екран і антивірусне ПЗ. Щодо впровадження інженерно-технічних засобів захисту, був зроблений вибір системи контролю доступу, а також обрана система відеоспостереження.